Prodaja i distribucija

Kvalitet na prvom mestu

MARA d.o.o. svoje kvalitetne proizvode plasira širom Srbije i u nekoliko susednih zemalja, kako direktno, tako i preko naše mreže pouzdanih distributera. Naša posvećenost pružanju vrhunskih proizvoda i usluga omogućava nam da zadovoljimo ukuse i potrebe naših vernih potrošača.

Ako ste zainteresovani za saradnju sa nama kao distributer ili želite da naši proizvodi budu dostupni u vašem mestu, slobodno nas kontaktirajte. Otvoreni smo za različite oblike saradnje i spremni da pronađemo rešenje koje će najbolje odgovarati vašim potrebama i zahtevima tržišta.

Sa ciljem da obezbedimo brzu i pouzdanu isporuku naših proizvoda, posedujemo sopstvenu službu za dostavu i vozni park sa specijalizovanim vozilima. Naš stručni tim brine se da porudžbine stignu na odredište tačno i sigurno, prateći unapred definisane logističke linije i poštujući dogovorene rokove isporuke.

Kao dodatnu pogodnost za naše verne kupce, nudimo mogućnost korišćenja namenskih zamrzivača za skladištenje naših proizvoda. Na taj način, želimo da olakšamo vašu nabavku i garantujemo svežinu i kvalitet naših proizvoda u svakom trenutku.

Uvereni smo da je naša zajednička posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu kupaca ključ našeg uspeha i radujemo se budućoj saradnji sa vama.

Radnik Mara DOO

Kontaktirajte nas

MARA d.o.o. Proizvodnja smrznutog testa, oblatni i kora