O nama

Kvalitet na prvom mestu


MARA DOO je osnovano početkom 1996. godine kao mala porodična firma za proizvodnju oblatni. Od tada, naša posvećenost kvalitetu i neprekidnoj inovaciji je bila temelj našeg rasta. Danas, sa ponosom ističemo da smo izrasli u ugledno preduzeće koje nudi široku paletu proizvoda visokog kvaliteta koji su postali prepoznatljivi na tržištu. Negujemo tradiciju, ali istovremeno se prilagođavamo modernim zahtevima tržišta.

Naš uspeh nije slučajan jer nam je poslovanje prožeto dubokim poštovanjem prema tradiciji i kvalitetu. S ponosom možemo reći da su naši koreni utemeljeni u plodnoj zemlji ravnice, gde sa lokalnih polja, najkvalitetnija pšenica daje našim proizvodima karakterističan ukus.

Ukus ravnice

Naša filozofija je jednostavna, ali moćna: KVALITET NA PRVOM MESTU

Naša posvećenost kvalitetu proizvoda odražava se i u sloganu koji nas karakteriše – ‘UKUS RAVNICE’. To nije samo slogan, već obećanje da će svaki zalogaj naših proizvoda preneti bogatstvo ukusa i tradicije naše ravnice.

Naša priča nije samo o proizvodima – to je priča o zajednici i o ljudima. Naši kupci su srce našeg poslovanja i njihovo zadovoljstvo je naša najveća nagrada. Zbog toga smo posvećeni kontinuiranom unapređenju i slušanju potreba naših kupaca, kako bismo osigurali da naše usluge uvek premašuju očekivanja.

Simbol pouzdanosti

Danas, MARA nije samo brend – to je simbol pouzdanosti, kvaliteta i ljubavi prema hrani. Sa ponosom nastavljamo da gradimo našu priču, gurajući granice i donoseći nove inovacije, ali nikada ne gubeći iz vida naše korene i vrednosti koje su nas dovele do ovde.

Mara DOO proizvodnja
pogon
Mara DOO proizvodnja
Mara DOO proizvodnja
Slatka i slana peciva

Naš osnovni moto je:

KVALITET

NA PRVOM MESTU.

Već kod prvog nastupa u ocenjivanju proizvoda na Novosadskom sajmu 2004. godine dobili smo 8 medalja za kvalitet, od čega 5 zlatnih.

Narednih godina na sajamskim ocenjivanjima dobili smo mnoštvo zlatnih medalja, veliku zlatnu medalju i pehar Novosadskog sajma za visok kvalitet proizvoda. Dobitnici smo Majske nagrade RPK Sombor.

Tradicija osvajanja priznanja se i dalje nastavlja.

Medalje i pehar

2006 godine smo sertifikovali sistem proizvodnje prema HACCP standardima, 2009 godine sertifikat ISO 9001:2000.

Danas „Marine“ proizvode možete naći u vitrinama trgovina širom Srbije.
Proizvodi se izvoze u Mađarsku, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Švedsku, Australiju, Kanadu i Austriju.

Kontaktirajte nas

MARA d.o.o. Proizvodnja smrznutog testa, oblatni i kora